Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Evaluare competente profesionale Agent de securitate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

750 lei Lei
Brand
Evaluare competente profesionale
Out Of stock
Descriere
Societatile specializate de paza si protectie/companiile de securitate sunt societati comerciale private care se constituie si functioneaza potrivit legislatiei comerciale si prevederilor legislatiei specifice, avand ca obiect de activitate: servicii de paza/ securitate a obiectivelor, bunurilor sau valorilor; servicii de paza/ securitate a transporturilor de bunuri si valori ; servicii de protectie personala specializata- denumita garda de corp; servicii de consultanta in domeniile de mai sus.

Persoana care doreste sa obtina calificarea agent de securitate trebuie sa urmeze un curs de calificare-calificare de baza, unitatile de competenta specifice U1-U5. Pentru a fi admisa la curs sau a candida la procesul de evaluare, trebuie sa indeplineasca cerintele legislative/ metodologice.

Agentul control acces trebuie sa aiba calificarea agent de securitate si sa dovedeasca unitatea de competenta specifica U6.
Agentul de securitate incinte (magazin, hotel, intreprindere etc.) trebuie sa aiba calificarea agent de securitate si sa dovedeasca unitatea de competenta specifica U7.

Agentul de interventie paza si ordine trebuie sa aiba calificarea agent de paza/ securitate a obiectivelor, bunurilor si valorilor si sa dovedeasca unitatea de competenta specifica U8.

Agentul securitate obiective, bunuri si valori trebuie sa aiba calificarea agent de securitate si sa dovedeasca unitatile de competenta U6-U8.

Agentii isi desfasura activitatea independent sau in echipa cu alti agenti, in functie de natura si marimea obiectivului. Ei se subordoneaza direct sefului de tura/ obiectiv/ directorului judetean/zonal, in functie de organizarea specifica.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura